Hét cadeau voor de man in jouw leven

Voor die ene, speciale man in je leven wil je natuurlijk een ontzettend speciaal cadeau kopen. Iets wat hem écht verbaast en verbijstert en enorm blij maakt, én iets wat hij helemaal niet verwacht. Ja, dat klinkt perfect. Maar… waar vind je dat cadeau? Is het een mooie blouse heren, of nieuwe Bjorn Borg boxers?

De basics

Het populaire gezegde dat impliceert dat mannen en vrouwen van andere planeten komen, is nogal achterhaald en onzinnig (én een tikkeltje gender-ontkennend). Het idee dat je als vrouw of als non-binair iemand dus niet voor een man zou kunnen shoppen omdat jullie elkaar niet begrijpen, is dat ook. Maak je dus geen zorgen; het is ontzettend mogelijk een mooi, goed en verrassend cadeau voor die man in je leven te vinden, ook al heb je zelf het idee dat je niet begrijpt of weet waar hij graag mee bezig is. Er zijn altijd de basiscadeaus om mee te starten: dingen als goede verzorging, mooie kleding die in lijn is met de rest van zijn garderobe én in zijn maat is, en een boek zodat hij lekker op de bank kan wegduiken deze feestmaanden. Maar er zijn nog veel betere opties. 

Het echte cadeau 

Het belangrijkste bij het kopen van een cadeau is je, zoals je misschien al wel door had, realiseren dat je niet vooraanstaand een cadeau voor een man koopt, maar voor een persoon. Stel jezelf dus de simpele doch complexe vraag: wie is deze persoon? Waar gaat hij helemaal van ‘aan’; wat vindt hij helemaal hét? Zodra je deze vragen goed kan beantwoorden (wat je hopelijk kan als je om iemand geeft) komt er waarschijnlijk meteen een cadeau idee bovendrijven wat veel persoonlijker en origineler is dan nieuwe deodorant of scheermesjes. Wanneer je een cadeau ontvangt waar daadwerkelijk bedenking en gedacht in zit, voelt het namelijk nog veel specialer. Iets dat écht bij jou past, dat vind jij ook het leukst om te krijgen, nietwaar?

 

Hou je dus voor ogen dat je enkel een cadeau hoeft te kopen voor iemand waar je veel om geeft, en je niet bezig hoeft te houden met of die persoon nu een man of een vrouw of daartussenin of daarbuiten is. Het enige wat jij hoeft te doen is goed te bedenken wie die persoon is, waar ze van houden en wat jij ze zou willen geven. En onthoud: het gebaar telt! 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *