Wanneer schaf je een traplift aan?

Een traplift wordt ook wel huislift genoemd. Het bestaat uit een stoel die bevestigd is aan een rails. Een traplift vormt een handig hulpmiddel voor mensen die om welke reden dan ook de trap niet goed meer op komen. De traplift biedt dan de uitkomst en zorgt ervoor dat een te intensieve inspanning bespaard blijft. Trapliften worden veel aangeschaft door mensen op leeftijd, mensen die gehandicapt zijn of een tijdelijke blessure hebben waardoor ze geen gebruik meer kunnen maken van hun trap op de normale manier. Wil jij meer weten over de huislift? Dan is deze blogpost er voor jou!

Nieuwe traplift of tweedehands exemplaar

De prijzen van een geheel nieuwe traplift kunnen best hoog uitvallen. Dit is een bedrag dat niet iedereen zomaar heeft liggen. Ook kan het zijn dat je de traplift eigenlijk alleen maar nodig hebt voor een kortere tijd. Wil jij een huislift aanschaffen, maar schrik jij ook zo van de traplift prijs? Kijk dan eens naar een tweedehands traplift! Tweedehands trapliften zijn kwalitatief net zo goed als de geheel nieuwe varianten. Wél zijn ze veel voordeliger geprijsd. Zo betaal je vaak voor een tweedehands traplift de helft van de prijs dan wanneer je voor een nieuw model gaat.

Wil jij met plezier gebruik maken van de traplift van een ander? Schaf hem dan gewoon tweedehands aan! Soms komen er wel wat kosten bij voor het laten vermaken van de traplift. Deze moet namelijk worden afgestemd op jouw trap en huis. Wanneer je niet goed weet welke traplift het beste bij jouw ruimte past, kun je de hulp inschakelen van de experts. Zij geven advies op maat en kunnen alles voor je regelen.

Kwaliteit gegarandeerd

De tweedehands trapliften worden van tevoren zorgvuldig gecontroleerd op eventuele gebreken. Alleen de trapliften die nog jarenlang mee zullen gaan, halen de test en worden opnieuw verkocht aan hun toekomstige eigenaar. Zo ben jij altijd verzekerd van een traplift van kwaliteit. Het hergebruiken van materialen is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook het milieu profiteert hiervan mee.

Wanneer je een traplift aanschaft, krijg je een jaar garantie Wanneer je daarnaast ook een onderhoudscontract afsluit, profiteer jij zelfs van vijf jaar garantie op je traplift! In sommige gevallen is het mogelijk om een vergoeding voor je traplift te ontvangen. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer jij een erkende handicap hebt of een bepaalde leeftijd hebt bereikt. De vergoeding van je traplift wordt geregeld door de gemeente waarin je woont. Kijk dus zeker eens op hun website. Wie weet heb je recht op een vergoeding en ben je nog voordeliger uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *